Klanttevredenheidonderzoek

Uit de evaluatie van het onderzoek is gebleken dat cliënten overwegend tevreden zijn over Wouda Orthopedie.

Er zijn een aantal punten die wat toelichting behoeven.

In het onderzoek kwam naar voren dat sommige cliënten de parkeergelegenheid als onvoldoende beoordelen. In Hengelo kan er aan de Steijnstraat geparkeerd worden maar ook op onze parkeerplaats aan de Cronjestraat, hier is dus genoeg parkeergelegenheid. In Oldenzaal kan er voor de deur geparkeerd worden aan de Hengelosestraat, eventueel is er in de Sparstraat ook gelegenheid om te parkeren. In Winterswijk is ons bedrijf gevestigd in een winkel gebied, namelijk de Misterstraat. Voor de ingang is er alleen een gehandicaptenparkeerplaats. Aan de Goudvinkenstraat, op circa 150 meter van onze ingang, kunt u een grote parkeerplaats vinden.

Een aantal cliënten geeft aan dat de informatie over gebruik, onderhoud en reparatie soms onvoldoende is. De tevredenheid hierover is wel verbeterd ten opzichte van 2013. Onze medewerkers zullen hier in de toekomst nog meer aandacht aan besteden. Ook kunt u als cliënt informatie over gebruik, onderhoud en reparatie vinden op onze website.

De wachttijd voor een afspraak is volgens de ondervraagden sterk verkort ten opzichte van 2013. De meeste cliënten kunnen binnen een week een afspraak maken in een vestiging. Op locatie kan de wachttijd soms wel langer zijn door beperkte aanwezigheid op deze locaties.

De algehele indruk van ons bedrijf wordt als erg goed gezien. De tevredenheid is zelfs gestegen ten opzichte van 2013.

Geplaatst op 26/05/2014

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht