Pedicure en podologie

Om u als klant nog beter van dienst te zijn gaat Wouda Orthopedie nu ook in Hengelo pedicurebehandelingen aanbieden. Hiermee willen we onze vaste en nieuwe klanten een nog breder pakket aan diensten bieden.

Onze pedicure is volledig gespecialiseerd in het verzorgen en behandelen van de voeten. Dit kan van medische-, maar ook van cosmetische aard zijn.

De pedicure behandelt diverse klachten aan voeten en tenen, onder andere:

• Verzorging van nagels en nagelomgeving
• Verwijderen van overtollig eelt
• Verwijderen van verschillende soorten likdoorns
• Behandeling van kloven en eeltranden
• Behandeling van schimmelnagels en ingroeiende nagels
• Behandelingen van cosmetische aard, zoals bijvoorbeeld kunstnagels

Specialistische Pedicure behandeling.

Voetproblemen komen voor bij alle leeftijden. Het is erg belangrijk om de voetzorg en behandeling in de gaten te houden wanneer er iets veranderd aan uw gezondheid. Stel dat u of iemand in uw omgeving dement raakt, u zult merken dat diegene of veel gaat liggen en zitten of juist erg veel gaat lopen. Het eerste kan leiden tot doorligplekken en het tweede tot overbelasting. Daarnaast komt het voor dat zelfverzorging vergeten wordt.

Onze pedicure heeft de kennis en kunde om de behandeling aan te passen op de indicatie. Dus krijgt u bijvoorbeeld te maken met diabetes, reuma of dementie, geef de zorg uit handen en laat onze pedicure uw voeten behandelen.

Naast behandelen signaleert de pedicure ook en kan u, indien nodig, binnen Wouda Orthopedie naar een podoloog, orthopedisch schoenmaker en/of bandagist verwijzen.

 

Bent u op zoek naar een hulpmiddel die niet op onze website genoemd staat? Neem dan gerust contact met ons op.

Geplaatst op 10/12/2013

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht