Klachten & klachtencommissie

Uiteraard streven wij er naar u naar tevredenheid van dienst te zijn. Helaas gebeurt het wel eens dat iemand niet volledig tevreden is over onze dienstverlening of het geleverde hulpmiddel. Wij willen u vragen om dit met ons te bespreken zodat we samen met u kunnen kijken naar een passende oplossing. Het zou erg vervelend zijn als u met ontevredenheid of een vervelend gevoel blijft rondlopen. Dat geldt ook voor klachten over een hulpmiddel, het heet niet voor niets een hulpmiddel, dus het moet u helpen om bepaalde klachten te verhelpen, verminderen of verergering van de klacht te voorkomen.

Bespreek uw klacht alstublieft met onze medewerker die u heeft geadviseerd en behandelt aan uw voet-, been-, of rugklacht(en) of degene die het hulpmiddel aan u afgeleverd heeft.
Wilt u liever schriftelijk of telefonisch uw klacht kenbaar maken? Stuurt u ons dan een bericht per e-mail of post of neem contact op met vestiging met onze vestiging in Hengelo.
Neemt u telefonisch contact op via 074-2912536, dan krijgt u onze receptioniste aan de telefoon. Vraag dan of de desbetreffende medewerker die u eerder geholpen heeft beschikbaar is of maak een terugbel afspraak.

Schriftelijke klachten per mail kunt u sturen naar info@wouda-orthopedie.nl. Wij zorgen ervoor dat het bij de juiste medewerker terecht komt. Vergeet hierin niet uw volledige voor- en achternaam te vermelden, uw geboortedatum en een uitgebreide omschrijving van de klacht. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij zien waarvoor u bij ons bent geweest en wie u geholpen heeft.
Hetzelfde geldt als u ons per post op de hoogte stelt van uw klacht. U kunt uw schrijven richten aan: Wouda Orthopedie B.V. Steynstraat 58 7551 GM Hengelo.
U kunt spoedig een reactie van ons verwachten op uw klacht. In de meeste gevallen nemen we telefonisch contact.

Komt u er met ons niet uit?

Geen nood, dan kunt u zich richten tot de klachtencommissie van NVOS Orthobanda. Zij zijn op diverse manieren te benaderen:
Schriftelijk: Klachtencommissie NVOS Orthopbanda Postbus 22142 1302CC Almere, of per mail naar klachten@nvos-orthobanda.nl
Telefonisch: 035-5880495
Zij zullen uw klacht in behandeling nemen en hebben diverse methoden om te bemiddelen en naar tevredenheid tot een goede oplossing te komen.

Door wegwerkzaamheden en een gedeeltelijke afsluiting van de Wetstraat is onze bereikbaarheid iets anders dan u gewend bent.

De Bothastraat (het straatje bij Brok Interieur) en de Cronjéstraat zijn tijdelijk géén eenrichtingsverkeer.
Hierdoor kunt u ons via deze route bereiken. 

 Voor vragen zijn we telefonisch bereikbaar op 074-2912536.

Excuus voor eventueel ongemak, Wouda Orthopedie B.V.