Samenwerking met Velthuis Schoenen

Sinds september 2018 zijn we een partnerschap aangegaan met Velthuis Schoenen in Hengelo. Hierdoor kan Velthuis haar dienstenpakket uitbreiden en zijn we in staat onze cliënten nog beter en completer van zorg te voorzien.

Velthuis Schoenen is een gerenommeerde schoenenwinkel, een begrip in Hengelo en omgeving. Dat is ook niet vreemd aangezien zij al sinds 1936 gevestigd zijn aan de Weemenstraat in Hengelo.
Kwaliteit en advies is voor Velthuis Schoenen al sinds de oprichting een vanzelfsprekendheid. Velthuis is een schoenenzaak met goede kennis van de schoen én de voet. Aangezien uw voeten de basis vormen van het voortbewegen, moet daar goed voor gezorgd worden. Daarom kijken de professionals bij Velthuis verder dan modetrends en het uiterlijk van een schoen. Uw voeten worden opgemeten in de lengte en breedte om zo een schoen te adviseren die past bij uw voet.

Advies+
Schoenenwinkels geven vaak “schoenadvies”, de betere schoenenwinkel zoals Velthuis, geeft schoen- voetadvies. Wij geven al sinds jaar en dag voet- schoenadvies, waarbij altijd de voet voorop gesteld wordt. Bij lichamelijke klachten, zoals lage rugpijn of beenpijn, komt het regelmatig voor dat de oorzaak in de voet of voetstand ligt. Een standaard schoen (confectieschoen) kan soms aangepast worden of er kan bijvoorbeeld een zooltje in waarmee de oorzaak van de klachten aangepakt wordt. Het is wel belangrijk om hiervoor een professional voor in te schakelen.

Dat is ook de reden voor Velthuis Schoenen om een samenwerking aan te gaan met onze specialisten. Zowel de podotherapeut als de (medisch)pedicure en de orthopedisch specialist zijn op verschillende dagen aanwezig in de winkel van Velthuis. Wanneer iemand komt voor een nieuw paar schoenen wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de voeten, dan komen klachten aan de voeten of benen ook vaak ter sprake.
Het is dan erg prettig dat er een korte lijn is met een specialist die geraadpleegd en ingeschakeld kan worden.

Onze specialisten zijn op afspraak aanwezig:
– Dinsdagmiddag: Orthopedisch specialist voor schoen-, voetadvies.
– Donderdag: Podotherapeut voor o.a. zooltjes en voetbehandeling.
– Vrijdag (om de week): Pedicure, voor cosmetische en medische pedicurebehandeling.

Maak een afspraak per telefoon 074 2912536, of in de winkel bij Velthuis.

Geplaatst op 21/09/2018

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht